Wie zijn wij

Nancy Trebels

Nancy – Praktijkhoudster

Ik ben in 2003 afgestudeerd als psycholoog aan de universiteit in Leiden in de richting onderwijs- en ontwikkelingspsychologie. Daarna heb ik diverse opleidingen gevolgd. In 2012 ben ik als gz-psycholoog (NIP) ingeschreven in het BIG-register. Ik heb ruim 15 jaar ervaring opgedaan zowel binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie als de dyslexiezorg. Momenteel ben ik in opleiding tot systeemtherapeut en ben ik bezig om me verder te ontwikkelen in EMDR.

Daarnaast ben ik de trotse moeder van twee prachtige tienerzonen.

Buro Leerlingenhulp

JO-Delft werkt samen met de orthopedagogen en psychologen van Buro Leerlingenhulp. Zij zijn aangesloten bij het NIP, NVO of SKJ-register.

Klik hier voor meer informatie over Buro Leerlingenhulp.

Kinderpraktijk Delft

Wij werken tevens samen met Ellen van Maanen, van Kinderpraktijk Delft. Ellen startte Kinderpraktijk Delft in 2004.

Klik hier voor meer informatie over Kinderpraktijk Delft.

Schuiven naar boven