Wie zijn wij

Nancy Trebels

Nancy – Praktijkhoudster

Ik ben in 2003 afgestudeerd als psycholoog aan de universiteit in Leiden in de richting onderwijs- en ontwikkelingspsychologie. Daarna heb ik diverse opleidingen gevolgd. In 2012 ben ik als gz-psycholoog (NIP) ingeschreven in het BIG-register. Ik heb ruim 15 jaar ervaring opgedaan zowel binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie als de dyslexiezorg. Momenteel ben ik in opleiding tot systeemtherapeut en ben ik bezig om me verder te ontwikkelen in EMDR.

Daarnaast ben ik de trotse moeder van twee prachtige tienerzonen.

Buro Leerlingenhulp

JO-Delft werkt samen met de orthopedagogen en psychologen van Buro Leerlingenhulp. Zij zijn aangesloten bij het NIP, NVO of SKJ-register. Bij hen kunt u ook terecht als u geen recht heeft op vergoede zorg.

Klik hier voor meer informatie over Buro Leerlingenhulp.

Schuiven naar boven